català | česky | dansk | deutsch | engelsk | español | زبان فارسی | français | nederlands | polski | português

Mit engagement

Ikke at være frivillig, bare give en hånd CAcert er en fantastisk ting. En certifikatmyndighed drevet af frivillige. Enestående. Store.

Langt over en kvart million mennesker deltager. Det betyder, at de er tilmeldt. Men hjælpe? Oversætte en tekst? Bidrage med en opdatering? Teste en ny funktion? Det er måske kun et dusin mennesker. Men CAcert kan ikke fungere sådan i længden.

Jeg vil ikke påtage mig en opgave, der er for meget for mig, deltage i et team, møder, timer at bruge! Jeg har en partner, børn og et arbejde. Jeg er ked af det, jeg kan ikke.

Hvad med dette: Tag et kig på vores liste over mest presserende opgaver. Læs korrektur på dit modersmål. Prøv en ny funktion, og bemærk derefter kort, om den virker, eller hvor den sidder fast. Ingen forpligtelse til mere.

Og hvis det var sjovt eller gav dig en god følelse, måske igen i næste måned? Er du med?
Ah, ved du ikke hvordan man gør det? OK, så viser jeg dig trin for trin. Uden forpligtelse.

Eller med andre ord: Ikke for at blive frivillig, bare at give os en hånd. :-)

Find dit lille bidrag

Sådan finder du fejl, der skal gennemgås Dette er vores fejlsporer. https://bugs.cacert.org/view_all_bug_page.php (du kan oprette en konto, hvis du ikke allerede har en)

Klik på det rødt markerede felt. Vælg et af følgende valg:

Påfør filteret.

Du vil nu se en række fejl, som sandsynligvis allerede er blevet rettet. Men før vi kan sætte dette ind, har vi stadig brug for nogen til at tjekke det. Endnu bedre, to personer. Og det må ikke være dem, der har programmeret det, eller dem, der skal importere det. Det er derfor, vi har brug for dig. Fordi vores kerneteam er lille.

Hvor skal man teste

Normalt tester vi på testserveren https://test.cacert.org

Adgang er let, bare følg disse trin: https://wiki.cacert.org/Software/Assessment/TestserverManagementSystem

Efter din test bedes du efterlade en note i fejlsporingen (se ovenfor): "Tilføj en note" nederst på siden. Du kan skrive med få ord, hvad du gjorde, og som det virkede, eller hvad der ikke virkede. (f.eks. "abonneret med 10 forskellige e-mail-adresser; 10 forskellige fødselsdatoer mellem 1872 og 2036"; "OK, ingen fejlmeddelelse, hvis datoen er i fremtiden")

Sådan testes

Jeg vil have mere!

Tilmeld dig vores mailinglister! På den måde kan du lære et team at kende. Og måske være med. Hvis det passer dig.

Vær ikke bange: Du får ikke tusindvis af e-mails om dagen på vores e-mail-lister. Eller du abonnerer på en daglig fordøjelse (de fleste dage vil der endda ikke være nogen fordøjelse).

Kan jeg deltage i et team og hjælpe regelmæssigt?

Selvfølgelig kan du! Bare se her https://wiki.cacert.org/comma/Workbench/HelpNeeded for at finde det hold, der passer til dig, og hvordan du kommer i kontakt!

Hjælp! Jeg er fortabt

Åh nej, det vil vi gerne forhindre. Faktisk burde vi nu diskutere dette med dig personligt, lytte til dig, hjælpe dig.

Det er desværre lidt svært. Fordi så få er aktive. Vi skal altid beslutte: Det eller det. Hvis vi blot offentliggør en e-mailadresse her, skal vi have 30 % af vores frivillige (det oplevede vi for et par år siden) til at svare inden for 6 måneder. Det binder for mange ressourcer og tager alt for lang tid. Så den nemmeste måde er for dig at skrive til supportmailinglisten. Der vil du få det hurtigste svar: mailto:cacert-support@lists.cacert.org

FAQ


Yderligere aflæsninger

Sådan hjælper du CAcert: https://wiki.cacert.org/HelpingCAcert

Holdoversigt: https://wiki.cacert.org/Teams

Systems - GIT Repository / Development Workflow: https://wiki.cacert.org/Software/DevelopmentWorkflow


Sådan får du frivillige: https://wiki.cacert.org/HelpingCAcert/Volunteers


CategoryCommunity

engagement/DA (last edited 2023-08-17 19:45:51 by EtienneRuedin)