català | česky | dansk | deutsch | english | español | زبان فارسی | français | nederlands | polski | português

El meu compromís

No ser voluntari, només donar una mà CAcert és una gran cosa. Una autoritat de certificació dirigida per voluntaris. Únic. Genial.

Hi participen més d'un quart de milió de persones. Això vol dir que estan inscrits. Però ajudar? Traduir un text? Contribuir amb una actualització? Proveu una funció nova? Potser només són una dotzena de persones. Però CAcert no pot funcionar així a la llarga.

No vull assumir una tasca que és massa per a mi, unir-me a un equip, reunions, hores per dedicar-hi! Tinc parella, fills i feina. Ho sento, no puc.

Què us sembla: feu una ullada a la nostra llista de tasques més urgents. Fes una mica de correcció en la teva llengua materna. Proveu una funció nova i, a continuació, anoteu breument si funciona o on està bloquejada. Sense cap obligació per a més.

I si va ser divertit o et va donar bones sensacions, potser de nou el mes que ve? Estàs dins?
Ah, no saps com fer-ho? D'acord, llavors us mostraré pas a pas. Sense obligació.

O dit d'una altra manera: No per ser voluntari, només donar-nos un cop de mà :-)

Troba la teva petita contribució

Com trobar errors que necessiten una revisió Aquest és el nostre rastrejador d'errors. https://bugs.cacert.org/view_all_bug_page.php (podeu crear un compte, si encara no en teniu)

Feu clic al camp marcat en vermell. Seleccioneu una de les opcions següents:

Aplica el filtre.

Ara veureu una sèrie d'errors que probablement ja s'han corregit. Tanmateix, abans de poder posar-ho, encara necessitem que algú ho comprovis. Millor encara, dues persones. I no han de ser ells els que l'han programat ni els que l'importaran. Per això et necessitem. Perquè el nostre equip bàsic és petit.

On provar

Normalment, fem proves al servidor de proves https://test.cacert.org

L'accés és fàcil, només cal que seguiu aquests passos: https://wiki.cacert.org/Software/Assessment/TestserverManagementSystem

Després de la prova, deixeu una nota al rastrejador d'errors (vegeu més amunt): "Afegeix una nota" a la part inferior de la pàgina. Podeu escriure en poques paraules què vau fer i com va funcionar o què no va funcionar. (p. ex., "suscrit amb 10 adreces de correu electrònic diferents; 10 dates de naixement diferents entre 1872 i 2036"; "D'acord, no hi ha missatge d'error si la data és en el futur")

Com provar

Vull més!

Uneix-te a les nostres llistes de correu! D'aquesta manera podràs conèixer un equip. I potser uneix-te. Si et convé.

No tingueu por: no rebeu milers de correus electrònics al dia a les nostres llistes de correu electrònic. O us subscriviu a un resum diari (la majoria de dies fins i tot no hi haurà cap resum).

Puc unir-me a un equip i ajudar amb regularitat?

Per descomptat que pot! Només cal que mireu aquí https://wiki.cacert.org/comma/Workbench/HelpNeeded per trobar l'equip que s'adapti a vosaltres i com posar-vos en contacte!

Ajuda! Estic perdut

Oh, no, volem evitar-ho. De fet, ara hauríem de discutir-ho personalment amb tu, escoltar-te, ajudar-te.

Malauradament, això és una mica difícil. Perquè són pocs els actius. Sempre hem de decidir: això o allò. Si simplement publiquem una adreça de correu electrònic aquí, necessitem que el 30% dels nostres voluntaris (això és el que vam experimentar fa uns anys) ens responguin en un termini de 6 mesos. Això lliga massa recursos i triga massa. Per tant, la manera més senzilla és escriure a la llista de correu d'assistència. Allà obtindreu la resposta més ràpida: mailto:cacert-support@lists.cacert.org

Preguntes freqüents


Més lectures

Com ajudar CAcert: https://wiki.cacert.org/HelpingCAcert

Visió general dels equips: https://wiki.cacert.org/Teams

Sistemes - Repositori GIT / Flux de treball de desenvolupament: https://wiki.cacert.org/Software/DevelopmentWorkflow


Com aconseguir voluntaris: https://wiki.cacert.org/HelpingCAcert/Volunteers


CategoryCommunity

engagement/CA (last edited 2023-08-17 19:20:22 by EtienneRuedin)